Please select your page

Step 1 of 6

 • Velkommen til DNK test af sikker førstehjælp med Action-cards®

  Den Nordsjællandske Kystlivredningstjeneste (DNK) er Danmarks ældste og mest erfarne kystlivredningstjeneste.

  Denne test skal hjælpe DNK til at sikre et højt og professionelt niveau inden for de førstehjælpssituationer, som flere livreddere kommer til at opleve i deres tjenestetid – og måske også udenfor tjenesten.

  På side:
  1. bliver du bedt om at oplyse dit DNK-anonymitetnummer, som du har fået (eller kan få) oplyst af Steffen Lund-Hansen.

  2. er der generelle spørgsmål til DNK’s Action-cards® til sikker førstehjælp.

  3. er der specifikke spørgsmål til DNK’s Action-cards® til sikker førstehjælp.

  4. kan du skrive kommentarer, hvis du ønsker det.

  5. afslutter du spørgeskemaet. Det er vigtigt, når du har trykket på SUBMIT knappen, at du afventer at der på skærmen står “Tak for dine besvarelser, du vil modtage feedback fra DNK ledelsen på din test, så hurtigt som muligt”.

  Testen tager ca 30 min og du skal gennemføre den i én runde. Du kan dog lukke din browser ned og starte forfra. Du kan gå frem og tilbage i spørgeskemaet, mens du arbejder i det. Du kan kun trykke SUBMIT/sende skemaet ind én gang. Samlet er der 20 multiple-choice spørgsmål.

  Der gives 1 point for et rigtigt svar. Der gives minus 1 point for et forkert svar. Der gives 0 (nul) point for svar “Ved ikke” samt “Intet svar”. Højst mulige score er 20 point. Man skal have mindst 14 point for at bestå testen.

  Besvares skemaet via en mobiltelefon, så skal man være opmærksom på at ikke alle mobiltelefoner laver tekstombrydning, hvorved noget tekst ikke er synlig på telefonen. Nyere mobiltelefoner bør dog lave tekstombrydning – og ellers brug en tablet eller pc til at besvare denne test med.

  Testen er baseret på DNK’s 2019 sæt Action-cards®, med 2021 opdatering omkring hjertelungeredning.

  DNK’s sæt Action-cards®, bliver løbende opdateret med nye og relevante Action-cards® og når der er nye førstehjælps guidelines.

  Denne test er udviklet af Q2M2 ApS for Den Nordsjællandske Kystlivredningstjeneste.